no comments

AWESOME SANGAT!! 30 Koleksi Gambar Perkahwinan Yang Cukup ‘RARE’ Dan Kreatif Yang Tak Pernah Di Lihat Sebelum Ini. No 4 Yang Paling Sempoiiii!

AWESOME SANGAT!! 20 Koleksi Gambar Perkahwinan Yang Cukup ‘RARE’ Dan Kreatif Yang Tak Pernah Di Lihat Sebelum Ini. No 4 Yang Paling Sempoiiii! | Memiliki koleksi gambar perkahwinan yang indah dan cantik adalah impian setiap pasangan mempelai. Momen-momen bahagia yang ditangkap dengan lensa kamera itu kemudiannya dibukukan untuk menjadi tatapan di hari tua.

Biasanya untuk majlis perkahwinan, kita sering melihat gambar-gambar ‘cliche’ romantis yang rata-rata menjadi trend gambar perkahwinan pengantin. Tetapi baru-baru ini kami terjumpa beberapa gambar perkahwinan yang pada kami unik, kreatif, cantik dan memang rare.

Kaedah paling senang dan cepat untuk merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti psoriasis,ekzema,ruam pada bayi,kurap,demam campak dan pelbagai jenis lagi penyakit kulit... 

Klik gambar dibawah untuk info lanjut


1. Simple tapi kreatif!

Kadang-kadang orang cakap simple tu lagi nice kan? Haaa samalah dengan gambar-gambar ni. Nampak simple je tapi cantik!

2. Comel dan melucukan!

Selalu kita tengok gambar kahwin syahdu saja kan? Tengok pula gambar-gambar ni nampak comel je. Kelakar pun ada.

3. Memang tak pernah dibuat orang

Idea gambar-gambar macam ni memang kami tak pernah tengok lagi sebelum ni. Ada sesiapa teringin ambil gambar begini? Memang style lah!

 

4. Bersatu dengan alam

Sekali kala bersatu dengan alam pun best jugak kan?

 

5. Konsep ‘mistik’ pun ada

Mungkin tak ramai nak ambil gambar macam ni. Tapi kalau tengok balik memang kreatif walaupun ada unsur-unsur mistik tu. Hehe…

6. Scene kena culik

Nak daring sikit bolehlah cuba ambil gambar macam ni.

7. Mandi hujan pun best jugak kan?

Selalunya benda paling kita takut waktu majlis kahwin adalah hujan sebab tak dapat nak jalankan outdoor photography. Tetapi sebenarnya ambil gambar dalam hujan pun nice apa? Boleh throwback zaman budak-budak dulu.

8. Ada cermin? Semua benda boleh buat!

Pakai cermin pun boleh ambil gambar yang unik dan kiut-miut. Memang kreatif habis! Hehe…

10. Tak nak berdiri? Apa kata baring pulak!

Kita mungkin biasa tengok gambar pengantin yang baring di atas lantai atau rumput. Tapi yang ini memang next level. Cantiknyaaaaaa!

10. Mandi jom?

Agak-agak kalau dah nak habis photoshoot tu, bolehlah anda terjun ke dalam kolam atau sungai untuk dapatkan gambar epik macam ni!

Buat pengetahuan anda, gambar-gambar ini adalah hasil daripada team photography yang bernama Tied the Knot Photography

Gambar-gambar yang dihasilkan ternyata sangat berbeza dengan gambar-gambar perkahwinan yang sering kita lihat. Idea dan konsep yang diketengahkan sangat unik dan kreatif.

Tied the Knot Photography diusahakan oleh sepasang suami isteri yang begitu minat dalam bidang fotografi perkahwinan. Daripada minat, mereka terus menjadikan bidang ini sebagai punca rezeki secara full time.

loading...

Lihat lebih banyak gambar menarik mereka di Instagram tied.the.knot dan Facebook.

Sumber : says.com

Comments