no comments

Soal Hakim, Suami Kamu Dalam Penjara 2 Tahun, Macam Mana Kamu Boleh Mengandung? “Ini Anak Dengan Suami Saya” – Isteri.

Soal Hakim, Suami Kamu Dalam Penjara 2 Tahun, Macam Mana Kamu Boleh Mengandung? “Ini Anak Dengan Suami Saya” – Isteri. | Seorang hakim terkejut atas pengakuan seorang wanita yang ditahan akibat mengedar dadah minggu lalu mendakwa dirinya telah mengandung 4 bulan sementara suaminya berada dalam tahanan dua tahun terakhir ini.

Wanita itu tidak mahu menjelaskannya lebih detail,namun ia menyebut anak dalam kandungannya itu adalah hasil hubungannya dengan suami..

Kaedah paling senang dan cepat untuk merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti psoriasis,ekzema,ruam pada bayi,kurap,demam campak dan pelbagai jenis lagi penyakit kulit... 

Klik gambar dibawah untuk info lanjut


Hakim hanya geleng kepala ,memandangkan balai polis dimana suaminya ditahan tidak menyediakan bilik untuk berhubungan badan antara suami isteri.

”Ini anak suami saya , saya tidak mau cerita banyak kasihan suami saya di sana nanti dia bimbang, katanya wanita beranak satu itu.

Sebelumnya diketahui suami wanita ini juga ditahan untuk kedua kalinya akibat mengedar dadah,kini giliran dia pula menyusul suaminya di dalam penjara selepas ditangkap membawa dadah jenis sabu seberat 5,34 gram sekitar 100 meter dari kediamannya minggu lalu.

loading...

Sementara Anaknya yang masih berusia 4 tahun terpaksa diserahkan kepada ibu bapanya selama mereka menjalani hukuman dalam penjara.

Kredit : Eberita

Comments