no comments

(Video Tutorial) Nak Kulit Licin Berseri Di Hari Raya? Gadis Ini Kongsi Tips Dengan Hanya Guna 2 Bahan Saja

Lumrah setiap wanita memang mementingkan kecantikkan diri terutama sekali di bahagian wajah. Kadang tu, sanggup berhabis banyak wang di Spa demi membuat penjagaan kulit muka. Nak jadi flawless gitu. Betul tak?Nah admin kongsi tips daripada seorang wanita ni. Hanya menggunakan dua barang semula jadi je tau. Jom cantik di hari raya tanpa mengeluarkan duit. Hehe. Bestnya..

Paling best untuk pori muka besar

Kaedah paling senang dan cepat untuk merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti psoriasis,ekzema,ruam pada bayi,kurap,demam campak dan pelbagai jenis lagi penyakit kulit... 

Klik gambar dibawah untuk info lanjut


Hi korang! Salam ramadhan. Nak share mcm mne nak hilang kan jeragat blackhead and whitehead korg tu, sambil memutihkan. Dengan sekali buat je. Paling best utk korang yang pori2 muka besar ? Sangat berkesan uols.

Korang slalu tanya cmne sara buat kan? Takyah nak sakit2 guna blackhead remover tu, buat luka kulit je. Cara dia senang je. Guna barang dapur korg jer.

Bahan2:
Baking soda 2 sudu
Water 2 sudu

Cara:
Mix kan baking soda dgn air tu, pastu letak kat muka uols~ sambil letak tu gosok2 skli, untuk buang sel kulit mati korang. Pastu biar 10-15 minit. Then bilas

Boleh buat jarang2. Myb sbulan/dua bulan skli. Tp pls pls letak moisturizer.mcm sara lps buat akan letak toner newscin utk rapatkan lg pori2, n pki estee lauder night serum tu. Tp pki pape pn blh.

pls take note: cara ni maybe ada tak sesuai utk sesetengah muka, so wht u guys can do is, try 1 part dlu, klu sakit or ada effect ke then takyah guna.Tapi, mmg ada tingling feeling skt tau..
Selamat mencuba.sharela akak tak marah pn..

loading...

Baking soda and water je

Senang dan mudah

Sumber : Sara Anna

Comments

Reply